SANTA MARIA HEEMSKERK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2573 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Santa Maria Heemskerk. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 15:04 We kregen na ruim twee uur ons eten Heb gebeld na anderhalf uur toen werd er verteld dat ze er nog niet eens aan begonnen waren en dat het ook nog zeker tien minuten zou duren. Moest maar wat geduld hebben. Geen excuus helemaal niks.
27 mei 2024 om 9:09 De mail 'wat vond je van je bestelling' arriveerde net zo laat als het eten. Werkelijk 2 uur moeten wachten op een kleine bestelling. Bij telefonisch geen contact, maar bijdehand reageren: ophalen is sneller. Excuses had beter geweest..
26 mei 2024 om 21:28 Ik kon niet langer dan 90 minuten aanvinken. Het duurde ongeveer 2 en een half uur voor de bestelling kwam. 4 keer gebeld waarvan 3 keer voicemail. Ik heb uiteindelijk iemand anders laten bellen en toen reactie. Pizza goed, service slecht
20 mei 2024 om 22:37 Goed gegeten. Maar bezorgtijd duur wel heel lang… 17.50 besteld 19.30 ontvangen
20 mei 2024 om 20:59 Om 18;53 besteld. 20:40 kwam het binnen.. het eten was niet verkeerd, patat was minder in de kapsalon
19 mei 2024 om 20:19 Duurde lang en patat was slecht
18 mei 2024 om 0:06 Lekker
16 mei 2024 om 0:33 Super goed!
15 mei 2024 om 20:37 Top!
12 mei 2024 om 3:19 Super goed !
9 mei 2024 om 20:52 Prima, en binnen 10 minuten bezorgd, top!
5 mei 2024 om 1:13 Santa!!!